CERTIFICĂRI

Din dorința de a oferi echipamente de protecție care să contribuie la crearea unui mediu sigur de lucru și pentru a furniza constant partenerilor noștri produse de o calitate riguroasă, Elmion este companie certificată ISO9001 și ISO14001.

ISO9001:

standardul internațional pentru îndeplinirea cerințelor sistemului de management al calității. Companiile certificate ISO9001 demonstrează consistență în furnizarea de produse și servicii care îndeplinesc cerințele reglementare.

ISO14001:

standardul internațional pentru îndeplinirea cerințelor sistemului de management al mediului. Acest sistem este definit administrarea aspectelor de mediu, îndeplinirea obligațiilor și adresarea riscurilor și oportunităților.

De la îmbrăcăminte și încălțăminte de protecție la protecție pentru cap, ochi, sistem respirator și urechi, produsele din portofoliul nostru îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță conform listei de mai jos.

ÎMBRĂCĂMINTE DE LUCRU ȘI PROTECȚIE

EN11611 A1+A2:

echipamente de protecție pentru activitățile de sudură. Acoperă două nivele de disipare de scântei și căldură radiată.

EN11612: A1+A2, B1,C1, E2, F1:

echipamente de protecție împotriva căldurii și flăcărilor.

EN1149-5:

echipament de protecție cu proprietăți antistatice care permit împământenirea și elimină riscul descărcărilor incediare.

EN 13034:

echipament de protecție împotriva substanțelor chimice lichide.

IEC 61482-2:

echipament de protecție în cazul mediului expus la riscurile termice create de un arc electric.

EN343:

echipament de protecție rezistentă la apă și condiții de vânt.

EN ISO 14116:

echipament de protecție împotriva flăcărilor și căldurii.

EN342:

echipament de protecție conceput special pentru lucru în temperaturi joase.

EN ISO 20471

echipament de protecție cu vizibilitate ridicată.

EN13688

definește cerințele generale legate de ergonomie, siguranță, mărimi, uzabilitate, compatibilitate și protecția EIP-urilor.

ÎNCĂLȚĂMINTE DE PROTECȚIE

PROTECȚIE AUDITIVĂ

PROTECȚIE RESPIRATORIE

EN ISO 20345:

încălțăminte de protecție. Include protecție la riscuri mecanice și riscuri termice, rezistență la alunecare și este ergonomică.

EN 352-2:

echipament de protecție auditivă (căști, dopuri și apărătoare) ce este utilizat în condiții de zgomote puternice ce pot duce la pierderea auzului și probleme auditive pe termen lung.

EN 140:

echipament de protecție respiratorie. Testat pentru entanșeitate, capacitate de respirație, inflamabilitate și rezistența valvelor și conexiunilor.

PROTECȚIE MÂINI

EN388/2016 4.5.4.4. D:

echipamente de protecție pentru activitățile de sudură. Acoperă două nivele de disipare de scântei și căldură radiată.

EN407(2003) 4.1.3.x.4.x:

mânuși de protecție. Protejează mâinile de riscuri termice: arsuri, căldură de contact, căldură convectivă, căldură iradiantă, stropi de metal topit.

EN 374-1:

mânuși de protecție. Protejează mâinile de 18 substanțe chimice cunoscute și de micro-organisme.

EN 374-3:

mânuși de protecție. Opresc permeabilitatea substanțelor chimice în cazuri de contact continuu.

EN 388:

mânuși de protecție. Prezintă rezistență la abraziuni, tăieturi, rupturi și puncții.

EN 407(X1XXXX):

mânuși de protecție. Rezistente la tăieturi, insulație dublă.

EN 12477: 2001+ A1:2005 tip A:

mânuși de protecție folosite în sudură și procese conexe. Rezistență la abraziuni, tăieturi, rupturi, puncții, arsuri, agenți termici, picături de metal topit.

PROTECȚIE OCHI

EN170:

echipament de protecție al ochilor cu filtre UV. Protejează ochii de expunerea la raze ultraviolete în timpul activităților de lucru.

EN172:

echipament de protecție al ochilor ce îndeplinește caracteristicile mecanice și optice pentru reducerea orbirii produse de soare în activități industriale.

EN 175:

echipament de protecție al ochilor pentru procesele de sudură și activități conexe. Protejează împotriva radiațiilor optice și riscurilor ergonomice, incendiare, mecanice și electrice.

EN166:

echipament de protecție al ochilor împotriva accidentelor de muncă.

EN 379:

echipament de protecție al ochilor cu filtre automate pentru sudură ce modifică transmiterea luminii la o valoare predeterminată atunci când este aprins arcul de sudură.

PROTECȚIE CAP

EN 50365:

echipament de protecție pentru cap, izolat electric, utilizat în lucrul cu potențial voltaic crescut (până la 1000 Vac sau 1500 Vdc).

EN 812:

echipament de protecție pentru cap în cazul impactului fizic (lovituri provocate de tavane joase sau obiecte ce atârnă).

Meniu